De juiste vintage jurk kiezen

vintage pencil jurk

Hoe kies ik de juiste vintage jurk?

Er zijn vele soorten vintage jurken maar welk type jurk past nu het beste bij jouw figuur? Wij helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze zodat ook jouw figuur het beste tot haar recht komt. Want hoe leuk sommige jurkjes ook zijn als ze niet bij jouw figuur passen zul je er achteraf waarschijnlijk weinig plezier van hebben.
vintage a lijn jurk

Appelfiguur kies voor een Vintage A-lijn jurk.

Een A-lijn jurk is een jurk die goed past bij vrouwen met een Appelvormig figuur.

Deze wordt gekenmerkt door een vollere boezem, en het meeste gewicht rond de billen, buik en heupen. Armen en benen zijn bij dit figuur wel slank en mogen dus gezien worden.

Door de pasvorm van een A-lijn jurk worden jouw vrouwelijke vormen op de juiste manier ondersteund en door het wijd uitlopende karakter van de jurken kan deze goed de bredere heupen camoufleren.

Ook een wikkeljurk of een blousende top in combinatie met een vintage rok kan een goede kledingstijl zijn voor vrouwen met een appelvorming figuur.

Bekijk hier alle a-lijn jurken op onze website….
 
 

vintage pencil jurk

Zandloper figuur kies voor een Pencil Jurk.

Ben jij een vrouw met een zandloper figuur dan heb je geluk want bijna alle type jurken kun jij dragen. Jouw figuur kenmerkt zich doordat jouw heupen en borsten ongeveer even breed zijn en jouw taille is een stuk smaller.

Een vintage pencil jurk is helemaal geweldig voor jouw figuur door de taillering van een pencil dress komt deze namelijk nog beter tot zijn recht.

Daarnaast kun je eigenlijk elk type jurk dragen want ook een a-lijn jurk, een swing jurk en een strakke jurk kun je goed dragen.

Bekijk hier alle pencil jurken op onze website…. 
 
 
vintage a lijn jurk

Peervormig figuur kies voor een A-lijn jurk.

Een peervormig figuur wordt gekenmerkt door brede heupen een mooi taille en een tenger bovenlichaam.
 
Met jouw figuur kun je het beste kiezen voor een bovenkant die de aandacht trekt en een onopvallendere onderkant. Ook een V-hals waarbij jouw schouders wat breder lijken kan een goede keuze zijn.
Bekijk hier alle a-lijn jurken op onze website….
 
 
vintage-plus-size-jurk

Voller figuur kies voor onze ruime collectie Plus Size Jurken

Wanneer je een voller figuur hebt en niet (helemaal) in bovenstaande typeringen past dan hebben wij gelukkig ook een ruime keuze aan plus size jurken, zodat ook voor jou een perfect bij jouw figuur passende jurk beschikbaar is.
De maten gaan van XL tot 3XL zonder afbreuk te doen aan de stijl en de vorm van de jurk.
Bekijk hier de complete collectie plus size jurken….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *