Vintagekleding heren is back in business!

vintage kleding heren

Vintagekleding heren is weer helemaal terug van weggeweest. De stijl uit de jaren zestig en zeventig mag weer gedragen worden. Vintagekleding voor heren bestaat uit een breed assortiment, geïnspireerd door de vroegere hippie tijd, maar ook door de rock ’n roll periode. Niet alleen vintage kleding mag gedragen worden, maar ook de bijpassende accessoires. Deze maken een vintage look helemaal af. Een flat cap, dit is een platte pet, staat goed bij elke outfit. Het geeft net een eigen draai aan jouw outfit.

vintage kleding heren

Vintagekleding heren: Bloemen, strepen en kleuren

Vintagekleding voor heren zijn erg kleurrijk en hebben verschillende prints. Hemden met bloemenprints, kleurrijke overhemden, rock ‘n roll overhemden met strepen en donkerbruine pantalons zijn een greep uit de mogelijkheden voor vintagekleding. In principe kan elke man vintagekleding dragen, mits goed gecombineerd met andere kledingstukken. Een blouse met kleurrijke strepen past goed bij een donkerkleurige jeans. Een vintage spijkerjasje past goed bij een leuk shirt. Vintage polo’s, rood en bruin gekleurd met prints, passen goed bij een korte broek of een jeans.

Combineren kun je leren

Wanneer je niet goed weet, waar je vintagekleding goed bij past, dan kun je zelf proberen combinaties te maken door gewoonweg kleding te passen. Je ziet vanzelf of kleuren matchen of niet. Een drukke print combineer je met iets rustigs. Bijvoorbeeld een kleurrijke broek kun je perfect combineren met een wit overhemd. Het gaat erom dat je een soort balans in je outfit vindt. Wanneer je liever je eigen stijl creëert, ga vooral je gang.

Vintagekleding heren dragen als een prof

Laat zien wie je bent en combineer een retro blouse met een broek met wijde pijpen. Sommige vintagekledingstukken zijn met alles te combineren. Een donkerbruin spijkerjasje is bij bijna alles wel goed te dragen. De kleur van de broek of je shirt is dan van minder groot belang. Het dragen van een kleurrijke broek is voor de echte durfal. Met de ruime keuze vintagekleding heren, vind je altijd een geschikte outfit.

Dit bericht is gepost in tips. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *