Vintage tassen maken jouw outfit af

vintage tassen

Vintage tassen de oorsprong van vintage: het staat voor kleding dat komt uit een bepaalde stijlperiode. Specifieker gezien gaat het om kleding en accessoires dat is geproduceerd tussen 1920 en 1980. Voorwaarde is natuurlijk dat de kleding en bijbehorende accessoires nog in goede staat verkeren. Dit laat tegelijkertijd zien dat het van goede kwaliteit is, zeker wanneer het gaat om tassen. Bovendien is het met vintage haast niet mogelijk om de fout in te gaan. Maak jouw outfit af in combinatie met een vintage tas.

Waarom vintage?

Een outfit is pas compleet met een bijpassende handtas. Het is wellicht een kunst om het juiste item te vinden. Als je deze eenmaal hebt gevonden, dan ben je verzekerd van een uniek item die vrijwel niemand anders heeft. Hierdoor ben je verzekerd van een hip, maar toch originele outfit. Het voordeel? De desbetreffende stijl komt altijd weer terug. Want zo werkt het met mode.

vintage tassen

Combineren met je outfit

Ga je een avondje stappen? Combineer je outfit dan met een kleine handtas. Maar ook je dagelijkse kleding is prima te combineren met een vintage tas. Wellicht om mee naar je werk te nemen? Als tassenliefhebber heb je vast meerdere exemplaren in huis. Dit maakt het mogelijk om elke look te combineren met een bijpassende tas. Of kiest juist een tijdloos model dat past bij elke kledingstijl. Wellicht een draagtas in je lievelingskleur?

Vintage leren tas

Het voordeel van een leren tas is dat je de een kwalitatief goed exemplaar kunt scoren voor een zacht prijsje. Leer is iets wat nog jaren meegaat. Ideaal voor de liefhebbers. De mooiste exemplaren zijn er te vinden. Bovendien hebben dit soort tassen een echte vintage look. Koop een stijlvolle leren handtas of clutch met de mooiste details en combineer deze met een chique jurk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *